Blok.one’s BTC Holdings zijn nu meer dan twee keer

Blok.one’s BTC Holdings zijn nu meer dan twee keer de hele EOS Market Cap

Met de recente neusvleugel in de prijs van EOS blijkt dat Block.one nu meer dan twee keer de waarde van BTC heeft dan EOS, zijn eigen penning, waardoor sommige crypto-voorstanders de ware bedoelingen van het blokketenbedrijf in twijfel trekken.

BTC Holdings van BTC zijn meer dan 5 miljard dollar waard…

In een rapport van 2019 werd gesteld dat Block.one „maar liefst 140.000 Bitcoins in bezit had“, waardoor het een van de grootste tassenhouders van die tijd was. De mede-oprichter en CEO van het bedrijf, Brendan Blumer, had afgelopen december echter bekendgemaakt dat hun aandelen al „ver voorbij“ 140.000 BTC zijn.

Bovendien deelde hij ook dat er meer manieren zijn om hun Bitcoin-holdings te gebruiken dan „alleen maar een waardeopslag“, vandaar de reden voor hun voortdurende accumulatie van BTC, waarvan ze Crypto Cash het totale bedrag niet openbaar hebben gemaakt. Maar in de veronderstelling dat ze alleen de 140k in handen hebben, zou dit nog steeds oplopen tot $5,34 miljard tegen de huidige prijzen, wat meer dan het dubbele is van de huidige marktlimiet van $2,65+ miljard van EOS.

Dit wordt mede veroorzaakt door het recente ontslag van CTO, Dan Larimer, een van de meest iconische figuren in crypto die al sinds de dagen van Satoshi Nakamoto in crypto aan het scharrelen was. Volgens Larimer was zijn vertrek een poging om andere persoonlijke doelen na te streven. Zijn ontslag resulteerde helaas in een drastische daling van de EOS-penningprijs.

Is dit goed of slecht voor EOS?

De huidige prijsontwikkeling van de EOS-munt is in de afgelopen dagen nog minder indrukwekkend geworden, omdat hij boven de $2,5 regio zweeft. Jeff Dorman, de CFA en CIO van Arca, hebben echter een andere inschatting gemaakt en zeggen dat Block.one’s token eruit ziet als een van de beste risk/reward investeringen.

Wil iemand $BTC kopen met een korting van 47% op de huidige prijzen? Hier is hoe je het kunt doen.

Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar $EOS zou eigenlijk het beste risico/beloning in digitale activa kunnen zijn op dit moment als gevolg van hun enorme #Bitcoin holdings.

Draad tijd 👇

– Jeff Dorman, CFA (@jdorman81) 14 januari 2021

Zijn analyse toonde verder aan dat het kopen van EOS zich nu eenvoudigweg vertaalt in het kopen van BTC voor een verbazingwekkende prijs van 18.771 dollar. Het hebben van een enorme BTC-voorraad zal ook onbedoeld institutionele klanten naar het platform lokken. Hij voegde er echter aan toe dat zowel Blumer als Larimer niets hebben gedaan om het vertrouwen van de leden van de gemeenschap in het project te verbeteren, en voegde eraan toe dat ze beter moeten doen of „enorme rechtszaken moeten verwachten“.

Aan de andere kant had de populaire Bitcoin-podcaster Peter McCormack een andere mening, wat impliceert dat EOS slechts een plan was om Bitcoin te accumuleren.

Op het moment van schrijven is de prijs van EOS de afgelopen week met 10,75% gedaald.