Noen store altcoins klarte ikke å matche Bitcoins rally

For fort, for rasende: Noen store altcoins klarte ikke å matche Bitcoins rally

Bitcoin har brutt sin heltidshøyde og har mer enn doblet seg i verdi på toppen, men hvorfor har noen andre mynter ikke klart å følge med?

Siden da har prisen på Bitcoin blitt korrigert, og det meste av kryptomarkedet fulgte. Bitcoin sitter for tiden på litt over $ 35.000, og mens Bitcoin Code handelsmenn foreslår tilbaketrekningen for å være en sunn korreksjon som kreves for at Bitcoin skal opprettholde sitt bullish momentum, tror noen at kryptovalutaen kan stupe under $ 20.000.

Bitcoin-prisaksjonen har også blitt reflektert i altcoin-markedet som det vanligvis gjør, med mange populære kryptokurver som stiger sammen med BTC. Merkbart har Ether (ETH), den opprinnelige token til Ethereum-plattformen, doblet seg i verdi den siste måneden og sitter for tiden på over $ 1.300.

Mens Bitcoin har sprengt seg gjennom sin forrige rekordhøye tid, har flere mynter i topp 100 ennå ikke gjort det til tross for at de har sett store prisstigninger. Dette kan antyde at en ny alt-sesong kan komme, spesielt ettersom flere DeFi-tokens bryter inn i topp 20 markedsverdi, selv om retningen til Bitcoins pris forblir usikker. Jonathan Hobbs, forfatteren av The Crypto Portfolio og en tidligere digital kapitalforvalter, fortalte Cointelegraph:

“Bitcoin-dominansen har begynt å falle mot altcoins. Selv om det ennå ikke er en fullverdig ‚alt-sesong‘, er tegnene absolutt der for en. Jeg vil gjerne se at Ethereum bryter $ 1500-nivået for en siste alt-sesongbekreftelse. ”

Mens den siste kryptorallyet har ført den globale markedsverdi for kryptovaluta til $ 1 billion dollar, har det vært noen få bemerkelsesverdige kryptokurver som ikke har holdt følge med Bitcoins vekst av forskjellige grunner.

Ring og loven

Etter noen haussehandlinger i november begynte XRPs pris å falle kraftig 22. desember, etter rapporter om at US Securities and Exchange Commission forberedte seg på å ta rettslige skritt mot Ripple, administrerende direktør, Brad Garlinghouse, og medstifter Christian Larsen. Siden selskapet har overvunnet andre problemer med regulatorer tidligere, håpet mange at nyheten ikke ville utgjøre noe.

Men innen 23. desember hadde XRP falt med 41%, og børsene begynte å avnotere kryptovalutaen. I slutten av desember ble XRP fjernet fra store børser som Coinbase, Binance US og OKCoin, med noen få unntak som Uphold og GateHub som forlot kryptoen for handel frem til rettsavgjørelsen. For tiden sitter på $ 0,28, har XRP falt rundt 47% de siste 30 dagene.

Hold deg oppdatert på Ether

Da Bitcoin samlet seg hele desember og januar, har Ether samlet seg ved siden av det. Siden 18. desember har Ether vokst betydelig, men så langt har den knapt klart å nå heltidshøyden. Imidlertid har andre smarte kontrakt-sentriske prosjekter ikke fulgt selv med Ether’s rally. Disse inkluderer NEM, EOS og Tron, som alle er i topp 30 for de største månedlige verditapere på topp 100-kryptovaluta-listen etter markedsverdi.

Mens NEM har mistet 21,6% av verdien de siste 30 dagene, gjorde det det etter en betydelig prisøkning i løpet av november måned. EOS- og Tron-prisene har falt henholdsvis 11,6% og 2,69%. Både Block.one, selskapet bak EOSIO-økosystemet, og Tron har tidligere hatt problemer med regulering, med den tidligere mottatt en bot på 24 millioner dollar fra SEC i oktober 2019, og sistnevnte står for øyeblikket overfor en søksmål knyttet til 2017-innledningen. myntoffer.

Imidlertid ser det ut til at en mer sannsynlig årsak til at disse prosjektene ikke vokser sammen med Bitcoin, er at de blir sett på som direkte konkurrenter til Ether, som har hatt et flott løp den siste måneden og er vert for det meste av DeFi-bransjen. Hobbs fortalte Cointelegraph:

“Bitcoin og Ethereum har allerede bevist seg med bruk i virkeligheten og sterke nettverkseffekter. Bitcoin er digitalt gull. Ethereum huser over 95% av alle DeFi-smarte kontrakter. Jeg tror det gjør dem mindre spekulative enn andre digitale eiendeler akkurat nå. ”

Monero, Dash, Zcash og andre personvernmynter

Personvernmynter kom også under regulatorisk skyter i 2020. Den 1. januar kunngjorde den amerikanske børsen Bittrex at de ville fjerne Monero (XMR), Zcash (ZEC) og Dash, de tre største anonymitetssentriske kryptovalutaene på markedet. Mens unitting av disse kryptovalutaene var et initiativ fra Bittrex, kommer det ikke som en fullstendig overraskelse, spesielt ettersom regulatorer fortsetter å slå ned på krypto.

23. desember utstedte det amerikanske finansdepartementets økonomiske kriminalitetshåndhevelsesnettverk en foreslått regelendring, der den uttalte at anonyme-forbedrede kryptokurver, som de som er nevnt ovenfor, blir mer populære og antas å være nærmere knyttet til ulovlig aktivitet som som hvitvasking og løsepengeangrep.